Το ψηφιακό θερμόμετρο μαγειρικής της εταιρείας Thermo Pro είναι κατάλληλο για χρήση όταν το μαγείρεμα πλησιάζει στο τέλος του. Σας βοηθάει να διασφαλίζετε και να ελέγχετε τη θερμοκρασία μαγειρέματος συνεχώς, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Είναι κατάλληλο για ψητά, κρέας, ψάρι και μπάρμπεκιου, καθώς και για τη ζαχαροπλαστική, για κέικ, τσουρέκια, βασιλόπιτες και οτιδήποτε χρειάζεται μέτρηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του. Επίσης είναι κατάλληλο και για υγρά στοιχεία, όπως γάλα, λάδι και άλλα.
Η ακίδα που διαθέτει σας βοηθάει να μετρήσετε εύκολα και γρήγορα τη θερμοκρασία υγρών και στερεών υλικών μαγειρέματος και ζαχαροπλαστικής, κατά τη διάρκεια των παρασκευών σας. Απλά εισάγετε την ακίδα στο πιο κεντρικό σημείο, ώστε η ένδειξη να είναι πιο ακριβής.
Keep overcooking or undercooking your meat? With the TP15H start delivering properly cooked food to the table by using a food temperature thermometer. With an accuracy of ±0.9°F and a temperature reading speed of 3-4 seconds, you’ll never go back to cooking meat without this device!
TP-15H Specification
Temperature Range: -58.0 to 572°F(-50.0to 300.0°C)
Tolerance: ±1.8℉(±1.0℃)from 32 to 212℉(0 to 100℃) , otherwise ±1.5%
Response Time: 2-3 seconds
Sensor Type: NTC
Probe: 304 Stainless Steel, 5 7⁄16 inches (138mm)
Display: LCD, 15⁄16 Length x 7⁄16 Width inches (23.5L x 11.0W mm)
Backlight: Y
Unit Size: 10 1⁄2 Length x 1 3⁄16 Width x 11⁄16 Height inches (266.0L x 29.5W x 17.5H mm)
Power: 1.5V (1 x AAA battery)
Response Time defined as the time it takes for Thermopro thermometers to read from ambient temperature (77°F or 25°C ) to within 1.8°F (1°C ) of final temperature of an object (150°F or 65°C). 150°F (65°C) is the recommended minimum temperature for many types of meat.